WESTFARM SIR CAMELOT. er nu kåret

Avlsvurdering af specialracer Sverige 8. marts 2003

WESTFARM SIR CAMELOT levede d. 8. marts endnu engang op til sit navn da han i Skövde,  Sverige blev kåret med hele 41 point klasse 1  AB  Camelot er af de Painthingste der er godkendt til avl i Sverige hermed en af de absolut højest avlsvurderede.

 

Ud af de 49 specialracehingste der var mødt til avlsvurdering var der ingen der opnåede højere point end Camelot.

Selve avlsvurderingen foretages af en kåringskomission der til hjælp ved bedømmelsen af de enkelte specialracer har udpeget 2 racerepræsentanter, Mia Bråve og Finn Runestam fra den Svenske Paint Horseklub som begge er avlere af Paint igennem en lang årrække.

Ved selve bedømmelsen vurderer kommisionen. Exteriør, bevægelse, type, samtidig med at man ligger vægt på hvilke resultater hingsten og dens familie har opnået ved godkendte Paint shows.

Det er selvfølgelig en stor tilfredsstillelse for os at vi nu kan tilbyde en hingst af hans kaliber til avl.

Camelot tilbydes til avl med kølet sæd da vi ikke vil risikere at han eller hoppen kommer til skade ved naturlig bedækning. Drægtighedsprocenten med kølet sæd ligger ifølge beregninger fra Landsudvalget For Hesteavl næsten på niveau med naturlig bedækning og hvis man lader hoppen opstalde på hingstationen og dermed kan bruge frisk sæd ligger drægtighedsprocenten faktisk lidt over naturlig bedækning.

Klik her for at se statistik http://www.lr.dk/heste/diverse/resultat_af_stambog02.htm#Tabel%202:

 Vi håber at så mange som muligt vil benytte sig af at lade hoppen opstalde hos Rick Lemay. Da de har en virkelig dygtig dyrlæge til at ordne alt omkring undersøgelse skanning og inseminering.

Omkostningerne for at få disse ting udført er under 2000,- + moms + opstaldning. Oven i dette kommer selvfølgelig prisen på Westfarm Sir Camelot 7000,- + moms

Så er hoppen under normale omstændigheder garanteret drægtig uanset hvor mange gange der skal ombedækkes.

Ønsker du mere information er du velkommen til at kontakte os.

Retur.

Copyright ©Westfarm